خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.
اسپند داراي خاصيت قارچ کش و ميکروب کش قوي است و از این رو همانند خواص عنبر نسارا، دود کردن آن برای ضدعفونی کردن هوای محیط بسیار مناسب است و در بیشتر کشورهای آسیایی از دانههای اسپند به عنوان ضدانگل، کرم کش و کشنده آمیب استفاده می شود.
یکی از مهمترین خواص اسپند که آن را به یک گیاه فوقالعاده تبدیل کرده است قابلیت شکستن سلولهای چربی و کاهش وزن است.
تنظیم هورمونهای جنسی از دیگر فواید اسپند محسوب میشود. به همین دلیل از این گیاه میتوان برای تنظیم قاعدگی نیز استفاده کرد.
خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژهای به این گیاه داشته باشند و آن را به روشهای مختلفی مصرف کنند.
از دیرباز تا به امروز از خواص اسپند برای ضدعفونی و ضدباکتریایی کردن استفاده میشود. پراکسید هیدروژن محلولی است که اغلب از آن برای از بین بردن میکروبها به کار میبرند.
تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان میدهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند میتواند با اثرگذاری بر روی آنزیمهای گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.
یکی دیگر از مهمترین خواص اسپند که استفاده از آن را چندین برابر کرده است، قابلیت ضدعفونیکنندگی است.
رفع بلغم، کمک به درمان حساسیت و برطرف نمودن خارش بدن سه خاصیت اسپند در طب سنتی است.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و گیاه اسپند قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
در رابطه با تاثیر دود کردن اسپند در مقابله با بیماری کرونا
راسته: افراسانان تیره: قرهداغیان سرده: اسپند گونه: اسپند نام دوبخشی
حتی افراد مبتلا به التهابات مفصلی نیز میتوانند از این گیاه برای درمان و کاهش عوارض ناشی از بیماری خود استفاده کنند.
Comments on “Fascination About اسپند دود کردن”